Alte 10 lucruri pe care bărbaţii doresc să le audă de la soţiile lor

Aşa cum am împărtăşit anterior în diferite postări, limba este un mădular puternic şi cuvintele pot răni sau pot vindeca, pot dărâma sau pot zidi. Oamenii tânjesc după cuvinte care ajută, vindecă, afirmă, zidesc, şi care insuflă viaţă.

Pentru că am postat anterior un articol care a primit câteva reacţii, 10 lucruri pe care un soţ doreşte să le audă de la soţia lui, m-am gândit să mai împărtăşesc cu voi încă câteva. Iată-le mai jos:

1. "Întotdeauna sunt în echipa ta." Atunci când tu şi cu partenerul tău vă confruntaţi cu o alegere dificilă, asigură-te că soţul tău ştie că tu eşti coechipierul lui, nu duşmanul său.

2. "Nu aş vrea să fiu în această călătorie cu nimeni altcineva." Viaţa este o călătorie. Pe parcursul ei vei fi martor al unor lucruri care-ţi vor tăia răsuflarea, însă vei experimenta şi lcururi care sunt dureroase şi triste. Lasă-l pe soţul tău să ştie că tu eşti alături de el, indiferent de orice ar venii pe parcursul vieţii.

3. "Nu o spun destul, însă tu eşti un om bun şi un soţ bun." Nu fi lentă în a spune soţului tău că îl admiri pentru bărbatul care este el de fapt.

4. "Nu înţeleg, dar ştiu că tu vei lua decizia corectă." Viaţa e plină de decizii dure. Aşa că atunci când nu eşti sigur de felul cum să tratezi anumite chestiuni, spune soţului tău că ai încredere în el să facă alegerea corectă pentur familia voastră.

5. "Sper ca fiica noastră să se căsătorească cu un bărbat ca tine." Lasă-l pe soţul tău să ştie că tu admiri caracterul lui. Spune-i că tu îţi doreşti ca fiica voastră să găsească un bărbat cu o integritate similară.

6. "Chiar apreciez că planifici întâlnirile noastre." Nu este întotdeauna tendinţa naturală a unui bărbat să fie creativ şi romantic. Aşa că atunci când soţul tău plănuieşte ceva special, apreciază persoana şi efortul său de a fi un gentleman.

7. "Sunt mulţumitoare că ai întotdeauna la inimă cele mai bune interese ale mele." Recunoaşte felul cum cunoşti modul în care soţul tău doreşte ceea ce este mai bun pentru tine.

8. "Tu faci ca viaţa să fie mult mai distractivă." Fii sigură că accentuezi momentele când soţul tău te face să râzi.

9. "Pot depinde de tine să te îngrijeşti de familia noastră." Fă-l pe soţul tău să ştie că apreciezi capacitatea de a depinde de el pentru a purta de grijă pentru tine şi copiii voştri.

10. "Eşti într-adevăr curajos." Soţul tău se confruntă cu multe temeri zi de zi - frica de respingere, frica de pierdere, frica de eşec. Asigură-te că-l lauzi că stă ferm în faţa acelor temeri cu un curaj imens.

Care sunt alte lucruri pe care soţii ar dori să le audă de la nevestele lor? Lasă un comentariu mai jos.

Notă: Articolul prezent este o adaptare dintr-un material scris de Mark Merrill pe blogul său, markerrill.com, apărut pe site-ul CharismaMag, de unde este şi fotografia din această postare. Mark Merrill (foto dreapta) este preşedintele organizaţiei Family First. Dacă folosiţi acest material în altă parte, vă rog să păstraţi toate link-urile din această postare.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.