Vulcanul a erupt, dar lava arde în interior

Casa Albă luminată în culorile curcubeului - Foto: Gary Cameron/ReutersSăptămâna aceasta, şi cu siguranţă că următoarele 90 de zile care vor urma ei, sunt zile în care viitorul omenirii se va vedea în ce direcţie va merge. Nu, nu sunt un profet care să dau zile că se va întâmpla cutare sau cutare lucru, însă ochii întregilor naţiuni din jurul lumii s-au îndreptat în această săptămână asupra Americii, care, în urma deciziei a 9 fiinţe umane (3 femei, restul bărbaţi) care fac parte din Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite ale Americii (sursă, o listă completă cu numele lor şi cine i-a numit pe ei în funcţie o puteţi găsi aici), au decis pentru o întreagă ţară că este OK ca homosexualii şi lesbiencele să se poată căsătorii între ei (adică bărbat cu bărbat, femeie cu femeie).

Ceea ce nu ştiu foarte mulţi este că 4 din aceşti 9 judecători au respins decizia cu privire la căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex şi au dat avertizări puternice. Antonin Scalia a spus că aceasta este "o ameninţare adusă democraţiei". Samuel Alito a declarat, "Deciziile acestea vor fi folosite pentru a-i oprima pe cei credincioşi, de către cei care sunt determinaţi să elimine orice vestigiu de dezacord". Comunitatea gay-lor a anunţat că "vor merge după toţi conservativii sociali...". Liderii conservativi spun să ne pregătim pentru hărţuirea şi persecuţia ce va urma, în timp ce "creştinii sunt de acum exilaţi în propriile lor ţări!"

Acestea sunt zilele lui Lot, despre care spunea Mântuitorul în Evanghelia după Luca 17:28-29, zile în care "oamenii din Sodoma" devin violeţi împotriva credincioşilor, şi apoi va urma distrugerea oraşelor prin foc, erupţii vulcanice, cutremure, secetă şi alte forme de judecată (citându-l pe Perry Stone din postarea sa de pe facebook de azi, 28 iunie 2015).

Rick Joyner - imagine preluată de pe site-ul MorningStar.TV
Pastorul Rick Joyner, de la Morning Star Ministries din Statele Unite ale Americii, a declarat în prezentarea video de vineri 26 iunie 2015 din cadrul emisiunii "Prophetic Perspective on Current Events" (Perspectiva Profetică legată de Evenimentele Curente) că decizia Curţii Supreme a SUA este legată de "semnul fiarei" descris în Apocalipsa. Vă recomand să urmăriţi materialul său video (în limba engleză) aici, unde el vorbeşte despre felul cum boicotarea este o armă puternică în aceste zile. Liderii creştini din America au început să provoace pe deţinătorii de afaceri să ia o atitudine de "neascultare civilă" faţă de decizia Curţii Supreme, toate acestea pentru a opri potopul de legislaţie pervertită care vine din partea guvernării.

Este momentul ca toţi creştinii, din întreaga lume, să stea pe temelia Cuvântului lui Dumnezeu, pe ceea ce spune Scriptura despre homosexualitate: este un păcat şi este o mostruozitate! Sunt alte monstruozităţi descrise în Biblie (minciuna, crima, curvia, avortul, etc.) care sunt în aceiaşi categorie cu homosexualitatea - aceasta nu înseamnă că trebuie să le dăm acordul să existe în societate ca "acte normale".

Ceea ce este şi mai anormal - probabil ar trebui să scriu inuman şi demonic - este faptul că mişcarea homosexuală intră în cadrul bisericilor. Curând creştinii din diferite biserici vor fi daţi în mâna judecătorilor pentru că ei au alte păreri despre homosexuali, că nu vor să le facă servicii - de genul, tort sau catering la nuntă, sau să li se oficieze nunta, aşa cum am auzit în nenumărate relatări de evenimente care au avut deja loc în America - şi că nu vor să declare "mândria" lor ca fiind ceva normal.

One Minute Apologist - Bobby Conway - imagine preluată de pe site-ul http://oneminuteapologist.com
Am ascultat ieri un mesaj al renumitului apologet creştin Bobby Conway, care conduce iniţiativa numită One Minute Apologist (Apologetul Unui Minut), un site şi o serie de emisiuni disponibile pe YouTube, unde el răspunde la diferite întrebări dificile legate de diferite subiecte aprinse din aceste zile. Mesajul cu pricina se numeşte "The Homosexual Question: SIN?" (Întrebarea homosexualului: E PĂCAT?"). În cadrul acestui seminar el vorbeşte despre felul cum mişcarea homosexuală a luat amploare încă din anii 1950. Am rămas uimit să urmăresc cu gura şi urechile căscate - ca să spun aşa - de felul cum în decursul a circa 50 de ani o usă a Satanei a fost deschisă încet, încet, până să fie chiar smulsă din balamale, cum declară şi Bobby în acest video. La început homosexualii au mers la Asociaţia Psihiatrilor din America să ceară eliminarea cuvântului "homosexual" din dicţionar ca fiind o boală, şi să-l declare ca fiind ceva normal. Au reuşit! Apoi au mers mai departe... până ce săptămâna trecută Curtea Supremă de Justiţie a Americii a declarat acordul său (printr-un vot de 5:4) că este pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Culmea culmilor este că preşedenţia SUA a început să se laude cu acest act, şi ca semn au luminat Casa Albă cu luminile unui curcubeu, care reprezintă culorile mişcării homosexualilor. De astăzi şi Facebook a lansat o aplicaţie prin care îţi poţi arăta "mândria" şi să pari ca la o paradă prin a-ţi activa efectul de "curcubeu" peste poza ta de profil (sursă ştire aici).

Ceea ce ne îndrumă Bobby Conway în materialul care îl puteţi urmări la final - pe care vă recomand din toată inima să-l ascultaţi de la cap la coadă (nu ştiu cât timp va mai fi disponibil pe internet) - este atitudinea noastră, în calitate de creştini, faţă de homosexuali. Evenimentele din America, la care poate noi din România nu avem prea multe de ... reacţionat (nu îmi venea cuvântul potrivit) cu siguranţă că vor avea efecte şi răspândire şi în Europa, pentru că în Europa religia dominantă de acum nu este Islamul, nici Creştinismul, ci "Religia Drepturilor Omului"! Papa de la Roma a început să creadă şi să susţină şi el cu tărie homosexualitatea ca fiind ceva "normal", deşi el a citit Scripturile - pe care le consideră învechite şi demodate - a făcut şcoli de renume, a dat mâna cu islamiştii şi a declarat că toate religiile lumii sunt bune! Se mai întreabă cineva dacă vine sfârşitul lumii sau să vă întreb eu????

Ce ne diferenţiază pe noi de ceilalţi din jurul nostru?

Faptul că începem să aruncăm cu pietre în comunitatea homosexualilor şi a lesbienelor? Sau să aruncăm cu pietre în Curtea de Justiţie a Statelor Unite pentru că au luat o hotărâre fără să întrebe poporul, fără să întrebe pe Dumnezeu, fără să întrebe Scriptura, pe baza căreia a fost fondată naţiunea Statelor Unite ale Americii? În America acum religia dominantă nu este "democraţia" ci "corectitudinea politică", iar cei care stau împotriva acestui curent vor fi cu siguranţă eliminaţi, sau vor fi următoarele ţinte.

Nu are rost să lungim aceste vorbe. Ceea ce vreau să spun este ceea ce şi apologetul creştin Bobby Conway spune în materialul său video: Dumnezeu îi iubeşte pe homosexuali! El urăşte păcatul, este gata să ierte pe cei care se întorc la El cu pocăinţă.

Vulcanul a eruput deja şi nu vedem lava în exterior. Însă în interior arde şi topeşte şi ne întrebăm, oare câţi dintre cei din cadrul societăţii, a bisericii, a unei naţiuni - oricare ar fi ea, fie că este creştină sau necreştină - vor sta în picioare şi vor urma proiectul iniţial al lui Dumnezeu şi câţi vor urma plăcerile lor? Urmăriţi cu atenţie, de la cap la coadă, materialul video de mai jos (este în limba engleză, e uşor de înţeles, există posibilitatea de a se afişa subtitrare în diferite limbi, traducerea după subtitrare nu este neapărat cea corectă, vă recomand să ascultaţi în original şi să vă traducă cineva, dacă nu înţelegei engleza foarte bine).











Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.