O profeție evreiască de 100 de ani spune că eclipsa semnalează sfârșitul regimului Nord Coreean

Eclipsă totală de soare - imagine preluată de pe site-ul ChristianHeadlines.comO profeție evreiască veche de 100 de ani a prezis că în această luni (adică pe 21 august 2017) eclipsa totală se soare va semnala sfârșitul regimului Nord Coreean.

Conform site-ului Breaking Israel News, profeția are de a face cu luna evreiască în care are loc eclipsa.

Yalkut Moshe, scris de Rabinul Moshe ben Yisrael Benyamin în Safed în anul 1894 - HebrewBooks.org - imagine preluată de pe breakingisraelnews.comRabinul Yosef Berger, de la Mormântul Regelui David situat pe Muntele Sionului, explică semnificația acestei profeții în cadrul textului Yalkut Moshe (care înseamnă Colecția lui Moise) - foto alăturat, care este scris de Rabinul Moshe ben Yisrael Benyamin în Safed în anul 1894, la colecția scrierilor sale se face referire, nu la Moise din Vechiul Testament (nota îmi aparține) - și spune că ”Profeția declară că atunci când are loc o eclipsă solară exact cum va avea loc cea de săptămâna viitoare, la începutul lunii Elul, regii din Est vor suferii mari pierderi”.

Marele tumult dintre Statele Unite și Coreea de Nord, și faptul că eclipsa totală de soare va fi îndreptată spre America de Nord, sugerează faptul că profeția se referă la Coreea de Nord atunci când se face referire la ”regii din Est”.

În plus, Breaking Israel News notează faptul că luna Elul începe începe imediat după ce eclipsa totală de soare se mută de pe coasta Carolinei de Sud, urmată de o perioadă de pocăință de 40 de zile care corespund cu cele 40 de zile pe care le-a petrecut Moise pe Muntele Sinai pocăindu-se pentru păcatele israeliților.

Rabinul Berger a spus că situația tensionată din lumea de astăzi a fost adusă datorită eșecului liderilor pământești de a recunoaște pe Dumnezeu.

Dumnezeu a pus soarele, luna și stelele pe ceruri ca semne pentru toată creația să înțeleagă voia Sa,” a declarat el. ”Națiunile trebuie să înțeleagă că ele există sub cerul lui Dumnezeu și că ele au totodată responsabilități divine mandatate lor. Ele trebuie să observe Cele Șapte Legi Noahice, care includ interdicția contra crimei. Dacă ei ignoră această poruncă, ei vor avea de suferit.

Notă: Materialul de mai sus este scris de Veronica Neffinger, editor în cadrul Christian Headlines, de unde a fost preluat articolul și fotografia de la început. Publicat pe 16 august 2017. Dacă citați acest material în altă parte, rog să păstrați toate link-urile din el și să oferiți sursa citării lui, adică acest blog. Mulțumesc.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.