5 motive pentru care nu ar trebui să trăiești în concubinaj înainte de căsătorie

După conlocuirea împreună înainte de căsnicie, șansele ca cei doi să rămână împreună scad în mod semnificativ - Stock Free ImagesEști necăsătorit(ă) sau te întâlnești cu cineva care crezi că este persoana potrivită pentru tine? Sau ai cumva copii care se întâlnesc cu cineva și se aud clopoțeii de nuntă curând?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este pozitiv, ai vrea să iei în considerare importanța căsătoriei înainte de a te muta cu partenerul tău sau să înveți pe copiii tăi despre capcanele concubinajului.

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să trăiască împreună înainte ca să se căsătorească. Unul din motive este ca să facă economie la chirie. Da, să facă economie la chirie, ați auzit bine. A face economie la chirie nu este și nici nu ar trebui să fie un motiv de a trăi cu cineva care s-ar putea sau nu să devină partenerul tău de viață. De fapt, acesta este un motiv groaznic. Mai jos aveți cinci motive pentru care concubinajul este o idee rea:

1. Nu ai binecuvântarea lui Dumnezeu. Biblia consideră concubinajul ca fiind opusul unei căsnici legitime. O căsnicie/căsătorie legitimă constă din uniunea dintre un bărbat și o femeie care au făcut un legământ și dedicare. Concubinajul nu implică nici una din acestea. Căsătoria a fost o uniune creată de Dumnezeu și este o uniune pe care Dumnezeu o binecuvintează.

2. Relația ta probabil că va muri. Un articol din site-ul examiner.com declară faptul că 80% din relațiile de concubinaj se sfârșesc înainte de căsătorie sau în divorțul de după căsătorie. Așadar, scorul este de 80 la 20 contra ta ca tu să te căsătorești sau să stai căsătorit cu acea persoană. Unul din motive este pentru că nu există nici o dedicare atunci când de muți cu acel partener înainte de căsătorie. O relație fără nici o dedicare nu va dura, și căsătoria este cea mai mare dedicare pe care o poți face în viață.

3. Copiii tăi vor fi afectați în mod negativ. Către părinții care au copii, copiii tăi sunt de trei ori mai predispuși să fie dați afară din școală sau să rămână însărcinați, de cinci ori mai predispuși să trăiască sub povară, și de 22 de ori mai mult să fie întemnițați - toate acestea pentru că alegi să trăiești cu cineva cu care nu ești căsătorit.

4. Te face leneș. În calitate de bărbat căsătorit, atunci când se termină întâlnirile, relația se schimbă. Trăitul împreună înlătură expresia ”să fi cel mai bun partener” ca parte a relației tale. E precum majoritatea interviurilor de slujbe noi - ai purtat costumul la interviu, doar că odată angajat te duci la slujbă cu pantaloni șifonați și un tricou obișnuit. Și dacă trăiești cu o femeie și obții anumite ”beneficii” care aparțin căsniciei - sexul, a avea pe cineva care să te ajute în jurul casei, împărțitul facturilor - vei putea și să devii leneș în a face următorul pas în cadrul relației tale.

5. Economie la chirie. Am menționat și mai sus.

Cum îți vei educa copiii cu privire la pericolele concubinajului?

Notă: Materialul de mai sus este scris de All Pro Dad, apărut aici și este un program unic şi inovativ ce are pe prim plan familia, şi este dedicat tuturor tăticilor. Scopul acestui program este de a cupla inimile taţilor cu ale copiilor lor şi, ca un produs, inimile copiilor cu ale taţilor lor. Pe site-ul AllProDad.com, taţii aflaţi la oricare stadiu de părinte pot găsi resurse ajutătoare pentru procesul de creştere al copiilor. Resursele includ: email-uri zilnice, bloguri, liste Top 10, articole şi unelte printabile, videouri şi cărţi în format electronic. AllProDad.com poate fi urmărit pe Facebook, Twitter,YouTube şi Instagram. Dacă citați acest material în altă parte, rog să păstrați toate link-urile de mai sus și să oferiți sursa citării, adică acest blog. 



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.