Predicțiile nebunilor care se cred mai deștepți decât restul lumii

cer cu stele - imagine de Mink Mingle - unsplash.comZilele trecute am postat un articol legat de predicțiile unui nebun pe nume David Meade, care a declarat, în urma propriilor sale calculații, având chiar și suportul unor versete din Scripturi, că sfârșitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017. După ce a văzut nebunul că nu s-a întâmplat nimic, a început să facă o altă calculație... acum el spune că 15 octombrie 2017 va fi „începutul distrugerii pământului” - conform unor relatări din Washington Post.

Acum nu vreau să credeți că aș avea ceva anume cu acest individ care a scris și o carte intitulată „Planet X - The 2017 Arrival” (Planeta X - Aterizarea în 2017), dar el a declarat pe site-ul său că această nouă dată este - conform spuselor lui, desigur - începutul perioadei necazului cel mare, acea perioadă de șapte ani pe care mulți creștini consideră că va precede sfârșitul lumii. Drept urmare, el a numit 15 octombrie 2017 drept „cea mai importantă dată din acest secol sau mileniu” și și-a prezentat teoriile sale cu privire la ce crede că are să se întâmple curând. Mai departe aveți acest material care vi-l pun la dispoziție în limba română...

Toate devin oarecum întortochiate, dar Meade a legat Marea Eclipsă Americană, care a avut loc pe 21 august 2017 de la un capăt la altul al Americii, de ceea ce el numește o numărătoare inversă până în octombrie; tot el a spus că 23 septembrie a fost doar o simplă zi a „semnelor. Iată cum sumarizează el totul:

Când are loc nașterea lui Jupiter din Virgo (fecioara), vedem totodată împlinirea celor scrise în Geneza 3:15 și Apocalipsa 12:4, când sunt date marele și temutele semne din ceruri. Această naștere are loc, conform ultimelor date astronomice disponibile, pe 15 octombrie 2017. Atunci când Planeta Rege - Jupiter - trece de zona de pântec a lui Virgo.

Aceasta este ziua izbucnirii Zilei Domnului de 7 Ani, sau Necazul cel Mare. Dacă folosim doar calculele astronomice și Cartea Apocalipsei, și nici o altă sursă extra-biblică precum viziunile, aceasta ne va duce spre cea mai importantă dată a acestui secol sau mileniu - 15 octombrie din anul acesta 2017. Eclipsa Americană din 21 august 2017 este MARCATORUL DE TIMP - o numărătoare inversă de 40 de zile - Semnul lui Iona, către începutul lunii octombrie. Octombrie este luna spre care trebuie să privim!

Semnele majore care converg pe 23 septembrie sunt într-adevăr uimitoare, dar acestea sunt semne cerești. Ele sunt marcatoare de timp. Posturile principale de știri declară că ceva vizibil va avea loc în aceste date. Eu nu cred asta. Timpul actual al începutului Necazului cel Mare are loc pe 15 octombrie. Atunci va începe acțiunea. Țineți-vă bine și urmăriți - așteptați până la mijlocul lui octombrie și cred că nu veți fi dezamăgiți.

Data propusă de 15 octombrie drept dată pentru necazul cel mare este din nou una care va aprinde dezbatere și frustrare printre creștini care arată spre versete biblice ce spun că data și ora revenirii lui Hristos nu poate fi cunoscută. Desigur, a seta o dată pentru perioada începutului necazului de 7 ani se pare că este o nouă tactică printre cei cu strădanii predictive escatologice care, cu toții, până în prezent, au eșuat în mod mizerabil.

Cu toate acestea, Meade îi încurajează pe oameni să ia o copie a cărții sale ca să învețe mai multe despre teoriile sale. După cum relata cu altă ocazie site-ul Faithwire, creanțele din jurul datei de 23 septembrie au fost în mare parte discreditate de lumea creștină, deși anumiți credincioși au ajuns să se minuneze dacă data va introduce de fapt răpirea (crezul că Isus va lua pe creștini în ceruri, înainte ca terorile vremurilor din urmă să înceapă în forță), sau un alt eveniment profetic.

Câteva din teoriile care se învârt în jurul „Planetei X” (cunoscută de asemenea și sub numele de Nibiru - pentru mai multe informații, vă recomand articolul în limba engleză „What is Nibiru”, scris de Dr. Danny R. Faulkner, astronom, autor, cercetător, doctor în Astronomie - material scris pe 28 septembrie 2017), o „planetă” demitizată care nici măcar nu există, dar care continuă să apară în variate teorii de vremuri de sfârșit. NASA a acoperit de fapt acest topic pe site-ul său, considerând că presupusa planetă a mai fost evocată în proclamații din trecut despre catalizatorul potențial pentru distrugerea Pământului (la finalul acestui articol este un video al unui om de știință din cadrul NASA).

Povestirea a început cu revendicările că Nibiru, o presupusă planetă descoperită de sumerieni, se îndreaptă spre Pământ”, a notat NASA în 2012. „Această catastrofă a fost inițial prezisă pentru mai 2003, dar atunci când nu s-a întâmplat nimic, ziua judecății de apoi a fost mutată înainte în decembrie 2012 și legată cu sfârșitul unuia din ciclurile din calendarul antic Maya, în cadrul solstițiului de iarnă din 2012 - de aici prezicându-se ziua judecății de apoi pe 21 decembrie 2012.

În mod clar Pământul nu s-a distrus în aceste date, deși cartea lui Meade pomenită mai sus a fost recent creditată a fi drept combustibil ajutător al speculațiilor cu privire la presupusa planetă. Descrierea cărții conține următoarele:

Această carte este un compendiu de informații din fiecare sferă - astronomic, științific, Cartea Apocalipsei și geopolitică. Conține revelații absolut uimitoare care ne direcționează spre un punct precis în timp din 2017. Planeta X este o criptogramă și această carte conține cheile necesare spre a o decoda. Atunci când totul este luat în considerare ca un întreg, se potrivește perfect precum un ceas. Existența Planetei X este dincolo de orice îndoială rezonabilă, pentru o certitudine morală. Examinăm dovezi ale existenței sale. ... Am văzut Planeta X pe Exploratorul de Cercetare Largă cu Infraroșu (WISE) prin Telescopul Mondial. Acesta este un telescop din spațiu al NASA care funcționează pe lungimi de undă de infraroșu, lansat în decembrie 2009. Se află în prezent în constelația Pisces, și este în mod clar marcată drept Obiect Neidentificat (dar destul de clar vizibilă, o stea roșie închisă) cunoscută drept IC 5385.

În ce privește data de 23 septembrie 2017, site-ul Faithwire a detaliat lucrurile privitoare acestei date, dar e bine să sumarizăm lucrurile expuse acolo: Pretenția centrală a fost că alinierea constelațiilor, soarele și luna ar fi oarecum reprezentații cerești a ceea ce este descris în Apocalipsa 12. Mai jos este un video al Dr. David Morrison, om de știință din cadrul NASA, care demitizează pe scurt conceptul despre presupusa planetă Nibiru (materialul este în limba engleză și era disponibil la momentul publicării acestui material, adică pe 28 septembrie 2017):


Da, lucrurile par complexe, dar au fost expuse aici (un material în limba engleză care răspunde la întrebarea „Is the Rapture Upon Us? Here’s the Full Story Behind the September 23rd Biblical ‘Prophecy’” - A venit Răpirea peste Noi? Iată întreaga poveste din spatele 'Profeției' biblice cu 23 septembrie, publicat pe 11 septembrie 2017).

Va fi cu certitudine interesant să vedem ce va spune Meade și ceilalți odată ce vine 15 octombrie 2017 și pleacă... foarte probabil fără nici un incident.

Materialul de mai sus este o spicuire din 2 articole, primul un sumar din Charisma News, al doilea din site-ul Faithwire. Dacă citați acest articol în altă parte, rog să păstrați toate link-urile din el și să oferiți sursa citării, adică acest site. Mulțumesc.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.