7 sugestii de cadouri de Crăciun

cadouri de Crăciun - imagine de  rawpixel.com - unsplash.comNu știu câți dintre voi aveți obiceiul să faceți cadouri de Crăciun la cei din jur sau ați avut un buget mai restrâns și ați uitat de toți... dar nu ai uitat de tine, de ai tăi... de cei pe care îi iubești. E ceva normal pentru oameni să facă o listă de cadouri doar pentru cei din familia lui. E ceva ”anormal” să facă o altă listă pentru ceilalți din jur. Crăciunul nu este doar o sărbătoare în care avem liber de la stat, ci este și un moment în care putem dărui. În această postare vom discuta strict despre ceea ce este menționat în titlu, nu dezbatem natura, originea sau amalgamul din cadrul acestei sărbători.

Nu vreau să par cinic acum, dar vă ofer o listă cu șapte sugestii de cadouri de Crăciun - chiar dacă citiți acest material pe 24 decembrie când majoritatea magazinelor se apropie de ora de închidere. Practic această listă e... neprețuită, și nu o să găsiți aceste cadouri în magazinele ”clasice”.

1 Pentru dușmanii tăi - binecuvântare și iertare

”Binecuvântați-i pe cei ce vă persecută! Binecuvântați, nu blestemați!” Romani 12:14.

2 Pentru un oponent - milă

”Fericiți sunt cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!” Matei 5:7.

3 Pentru un prieten - inima ta

”Prietenul iubește oricând, iar fratele s‑a născut să fie alături în necaz” Proverbe 17:17.

4 Pentru familia ta - unitate

”Iată ce bine și ce plăcut este când frații locuiesc împreună, în unitate!” Psalmul 133:1.

5 Pentru toți ceilalți - dragoste

”Preaiubiților, să ne iubim unii pe alții, pentru că dragostea este din Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și‑L cunoaște pe Dumnezeu!” 1 Ioan 4:7.

6 Către fiecare copil - un bun exemplu

”În toate lucrurile, dă‑te pe tine însuți drept exemplu prin lucrări bune, printr‑o învățătură curată, prin demnitate” Tit 2:7.

7 Pentru tine - pace

”Iar pacea lui Dumnezeu, care depășește orice înțelegere, vă va păzi inimile și gândurile în Cristos Isus” Filipeni 4:7.

Vă doresc tuturor un Crăciun Fericit și Sărbători pline de bucurie!






Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.