E dificil să ne încredem în faptul că Isus a murit pentru păcatele noastre – declara Denzel Washington

Actorul Denzel Washington participă la premiera filmului ”Fences” din Manhattan,New York City, 19 decembrie, 2016. (Foto: Reuters/Andrew Kelly – preluată de pe site-ul ChristianPost.com)Actorul decernat cu premiul Academiei de Film, Denzel Washington (foto alăturat), fiind personajul principal din cadrul noului film ”Roman J. Israel, Esq.”, a declarat într-un interviu recent faptul că creștinii știu că Isus a murit pentru păcatele lor, dar ei tot uită acest aspect.

Echipa de editori de la Christian Post a avut un interviu recent cu Washington și cu regizorul/scriitorul acestui nou film, Dan Gilroy, și ei au explicat că cei doi s-au rugat și au citit Biblia împreună în fiecare zi în timp ce filmau acest film produs de Columbia Pictures.

Chiar citeam despre aceasta în cadrul timpului meu de rugăciune și meditație. E așa de dificil să ne încredem în faptul că Isus a murit pentru păcatele noastre pentru că mintea nu se închide niciodată, mai ales în această lume unde ni se oferă atâtea informații”, împărtășea Washington din timpul său devoțional cu Dumnezeu.Acest creștin pasionat a continuat să spună ceea ce a rostit Isus către ucenicii Săi atunci când au uitat și s-au temut în timp ce erau pe mare și vânturile răsturnau corabia lor, asa cum este descris în Marcu 4.

Ce le-a spus el în barcă? 'Prieteni, mergeți la culcare'”, a exclamat el. ”Noi știm, dar uităm în mod constant, moment după moment.

În cadrul acestu noi film, ”Roman. J. Israel, Esq.” (copertă film alăturat), Washington joacă rolul unui avocat pe numele Roman J. Israel care a luptat lupta cea bună în timp ce alții au primit credit. ”El descoperă câteva lucruri neliniștitoare despre compania de avocatură la care lucra el, care depășea valorile sale de ajutorare a săracilor și a celor deposedați de proprietăți, și se găsește într-o criză existențială care-l duce la acțiune extremă”, declară rezumatul filmului.

Atunci când compară pasiunea caracterului său spre a persevera în ciuda faptului că este criticat, el a dorit ca mileniștii să noteze lupta lui Roman în ciuda faptului că a crescut într-o generație diferită.

Credincioșia lui Washington și a lui Gilroy față de citirea Scripturii, în timp ce se aflau la filmări, se lovea de alții care erau implicați în film. Apoi câștigătorul premiului Academiei de Film a dat reporterului telefonul său și i-a cerut să citească un mesaj pe care l-a primit de la Antoine Fuqua, care a regizat și el filmul.

Am citit un scurt devoțional care provenea din Proverbe 10:28 trimis către Washington din partea lui Fuqua.

Mai nou îl prindem că ne trimite cam zilnic câte un text cu ceva cu ceea ce citește el”, a izbucnit Washington.

Actorul a încheiat interviul prin a împărtășii mărturia sa.

Vorbesc acum și fac ceea ce Dumnezeu mi-a spus să fac de le început”, a asigurat actorul în vârstă de 62 de ani. ”Mi s-a profețit că voi călători în lume și voi predica la milioane de oameni. Mi s-a profețit aceasta când aveam 20 de ani. Am crezut că aceasta se va face prin munca mea și așa a și fost.

Când am împlinit 59 de ani mama mea mi-a spus, 'Denzel, tu faci mult bine. Tu trebuie să faci binele în modul corect și tu știi despre ce vorbesc'”, declara Washington. ”Nu mai beau, nu mai fac lucrurile acelea. Sunt concentrat pe mesaj, spre extinderea că îl cunosc și sunt neînfricat și nerușinat să-l împărtășesc!

Filmul ”Roman J. Israel, Esq.” a apărut în cinematografe din 22 noiembrie 2017, chiar la timpul sărbătorii Recunoștinței (din Statele unite). Pe lângă Washington, actorii Colin Farrell și Carmen Ejogo sunt prezenți în film.

Pentru mai multe informații despre ”Roman J. Israel, Esq.”, vizitați site-ul filmului.


Materialul de mai sus a fost scris de Jeannie Law, reporter la Christian Post (de unde a fost preluat acest material), scris pe 22 noiembrie 2017. Dacă citați acest material în altă parte, rog să păstrați link-urile din el și să oferiți sursa citării, adică acest site. Mulțumesc.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.